VatanMed

Për Vatanmed

Cilësi turke, standard botëror!

Vatanmed Group u themelua në vitin 2007 në Stamboll. Që atëherë, ne kemi zgjeruar biznesin tonë në 23+ vende në mbarë botën. Gjatë 16 viteve të funksionimit, neve na kanë besuar më shumë se 50,000 pacientë të kënaqur nga e gjithë bota. Klinikat dhe zyrat tona janë të specializuara në fushën e transplantimit të flokëve, mjekrës, mustaqeve, vetullave dhe qerpikëve, si dhe në fushën e kirurgjisë estetike dhe stomatologjisë.

Shërbimet e Vatanmed janë të disponueshme edhe në Maqedoni. Klinika ndodhet në Blvd. Krste Petkov Misirkov nr. 1, Shkup, Maqedoni.

Klinika

Në një hapësirë ​​të mobiluar komode, kemi pajisjet mjekësore më moderne dhe dhomat e kirurgjisë të pajisura plotësisht. Ne mburremi me një staf profesional të doktorëve dhe staf miqësor.

Ne punojmë sipas metodave më të fundit dhe në përputhje me standardet botërore. Ndjekim vazhdimisht risitë dhe përmirësohemi për t’u ofruar pacientëve tanë vetëm zgjidhjet më të mira në luftën kundër tullacisë dhe problemeve estetike.

Ne garantojmë rezultatet tona me një garanci me shkrim, të cilën pacientët e marrin pas përfundimit të ndërhyrjes.

Стручен кадар на клиниката Vatanmed.
Клиниката на Vatanmed во Скопје.

16 vjet traditë në 23+ vende në mbarë botën

Ne jemi krenarë t’ju ofrojmë përvojën tonë shumëvjeçare dhe stafin profesional. Grupi Vatanmed operon që nga viti 2007 në 23+ vende në mbarë botën. Prioriteti i praktikës së Vatanmed është kënaqësia e pacientit.

Caktoni konsultim falas

Plotësoni formularin e mëposhtëm për të caktuar një konsultë falas. Ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

Duke klikuar “Dërgo” ju pranoni politikën tonë të privatësisë.
Vatanmed garanton privatësinë dhe mbrojtjen e të dhënave personale të futura.