Transplantimi i vetullave

Vetullat janë një pjesë e rëndësishme estetike e fytyrës që thekson tiparet e saj dhe i jep karakter. Mungesa e flokëve në këtë zonë mund të shtrembërojë dhe të ndryshojë plotësisht shprehjen e fytyrës. Transplantimi i vetullave është një ndërhyrje estetike shumë e njohur sepse bën të mundur kompensimin e mungesës së qimeve në zonën e vetullave në mënyrë natyrale, duke i rikthyer fytyrës një pamje harmonike. Përzgjidhet një rajon dhurues që mund të mbulohet lehtësisht me flokët përreth.

Transplantimi i vetullave është një procedurë e hollë dhe e saktë që jep një pamje natyrale ndryshe nga grimi i përhershëm, vizatimi i vetullave dhe tatuazhet. Në vend të ngjyrës, gjatë transplantimit të vetullave, mungesa e tyre korrigjohet me qimet e veta. Kjo procedurë është përsosur deri në pikën që flokët e transplantuar nuk dallohen nga flokët përreth. Për arsyet e përmendura më sipër, transplantimi i vetullave është mënyra më e mirë dhe më efektive për të arritur vetullat e përhershme.

Caktoni konsultim falas

Plotësoni formularin e mëposhtëm për të caktuar një konsultë falas. Ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

Duke klikuar “Dërgo” ju pranoni politikën tonë të privatësisë.
Vatanmed garanton privatësinë dhe mbrojtjen e të dhënave personale të futura.