VatanMed

За Vatanmed

Турски квалитет, светски стандард!

Групацијата Vatanmed е основана во 2007 година во Истанбул. Оттогаш, го проширивме нашиот бизнис во 23+ земји ширум светот. За време на 16-годишното работење, доверба ни ја имаат повеќе од 50.000 задоволни пациенти од целиот свет. Нашите клиники и ординации се специјализирани во областа на трансплантација на коса, брада, мустаќи, веѓи и трепки, како и во областа на естетската хирургија и стоматологијата.

Услугите на Vatanmed се достапни и во Македонија. Клиниката се наоѓа во бул. Крсте Петков Мисирков бр. 1, Скопје, Македонија.

Клиника

Во пријатно опремен простор располагаме со најсовремена медицинска опрема и комплетно опремени хируршки сали. Можеме да се пофалиме со професионален докторски кадар и пријателски кадар.

Работиме по најнови методи и во согласност со светските стандарди. Постојано ги следиме иновациите и се усовршуваме со цел на нашите пациенти да им ги понудиме само најдобрите решенија во борбата против ќелавоста и естетските проблеми.

Нашите резултати ги гарантираме со писмена гаранција, која пациентите ја добиваат по завршување на интервенцијата.

Стручен кадар на клиниката Vatanmed.
Клиниката на Vatanmed во Скопје.

16 години традиција во 23+ земји во светот

Горди сме што ви го обезбедуваме нашето корпоративно искуство и стручен кадар. Групацијата Vatanmed работи од 2007 година во 23+ земји во светот. Работиме по светски стандарди, постојано следејќи ги иновациите. Приоритет на практиката на Vatanmed е задоволството на пациентот.

Закажете бесплатна консултација

Пополнете го формуларот подолу за да закажете бесплатна консултација. Ќе ве контактираме што е можно поскоро.