Trajtimet kundër rënies së flokëve

PRP trajtim

PRP – Plazma e pasur me trombocite ose terapia me plazmën e vet të pasur me trombocite është një teknikë moderne që shërben për të stimuluar rigjenerimin dhe shërimin e qelizave. Kjo është arsyeja pse përdoret edhe për rritjen e flokëve kur ndodh rrallimi, si dhe kur dëshironi flokë më të trashë, më cilësor dhe më të fortë që rriten më shpejt. Flokët PRP në mënyrë natyrale stimulojnë folikulat e flokëve të rriten, rigjenerojnë lëkurën e kokës dhe ndikojnë në formimin e enëve të reja të gjakut.

PRP për flokët është një lloj metode e mjekësisë rigjeneruese që përdor trombocitet, proteinat bioaktive dhe stimuluesit e rritjes që gjenden në plazmën e gjakut të vetë pacientit për: ndalimin e rënies së flokëve, rigjenerimin e indit të kokës, rritjen e flokëve të rinj dhe përshpejtimin e rigjenerimit të flokëve ekzistues. Ndikon në krijimin e flokëve më të fortë dhe më të trashë, sepse stimulon folikulin ekzistues.

PRP është i dobishëm vetëm për njerëzit me flokë të dobët dhe të hollë. PRP nuk mund të stimulojë rritjen e flokëve në zonat ku ato kanë humbur plotësisht. Në këto situata, zgjidhja e vetme është transplantimi i flokëve.

Mesoterapi për flokë

Mesoterapia e flokëve është një metodë joinvazive në të cilën me ndihmën e gjilpërave të holla futen mezokokteje speciale në mezodermën e skalpit ku ndodhen enët e gjakut dhe gjëndrat e flokëve. Kjo stimulon qarkullimin, ushqen lëkurën e kokës dhe rigjeneron gjëndrën e flokëve. Mesoterapia e flokëve do të ndihmojë në parandalimin e humbjes së mëtejshme të flokëve, do të përmirësojë ndjeshëm cilësinë e flokëve ekzistues dhe do të stimulojë rritjen e flokëve të rinj.

 

Trajtimi kryhet në kushte zyre dhe nëse nuk keni mundësi të vini personalisht në trajtime, mund të merrni një set për mesoterapi me dermaroller për përdorim në shtëpi (mjafton për 10 muaj).

 

Mesoterapia për flokët nuk mund të stimulojë rritjen e flokëve në vendet ku ato humbasin plotësisht. Në këto situata, zgjidhja e vetme është transplantimi i flokëve.

Caktoni konsultim falas

Plotësoni formularin e mëposhtëm për të caktuar një konsultë falas. Ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

Duke klikuar “Dërgo” ju pranoni politikën tonë të privatësisë.
Vatanmed garanton privatësinë dhe mbrojtjen e të dhënave personale të futura.