Transplantimi i mjekrës

Mjekra e dendur është një simbol i maskulinitetit dhe një detaj i preferuar i modës i shumicës së meshkujve. Por shumë meshkuj vuajnë nga mjekra e dobët. Mjekra e holluar është pikërisht arsyeja pse shumë meshkuj vendosin ta transplantojnë me metodën FUE me safir, e cila arrin një mjekër më të trashë dhe një pamje më mashkullore. Një transplant i mjekrës mund të plotësojë trashësinë ose madje të krijojë një formë krejtësisht të re të mjekrës. Mbjellja e mjekrës u rikthen meshkujve vetëbesimin dhe u jep pamjen e dëshiruar.

Mungesa e qimeve në zonën e mjekrës dhe mustaqeve mund të jetë gjenetike, e shkaktuar nga stresi, mënyra e keqe e jetesës, si dhe rezultat i operacioneve të mëparshme, djegieve apo lëndimeve. Shumica e meshkujve duan thjesht të mbushin boshllëqet në mjekrën e tyre dhe të tjerët thjesht duan të shtojnë më shumë flokë sepse nuk janë të kënaqur me trashësinë e mjekrës së tyre. Ata zgjedhin të vetmen zgjidhje të sigurt dhe të përhershme – transplantin e mjekrës. Rezultate të suksesshme mund të arrihen vetëm duke aplikuar metodën e transplantimit të mikrosafirit FUE.

Për transplantet e mjekrës, përdoren vetëm graftet e vogla që përmbajnë një ose dy qime për ta bërë rezultatin sa më natyral. Më pas bëhen mikroprerje në rajonin që pacienti dëshiron të mbushë. Është jashtëzakonisht e rëndësishme që prerjet të bëhen në drejtimin dhe rregullimin e duhur pasi kjo përcakton kryesisht pamjen e mëvonshme të mjekrës. Më pas, me piskatore mikrokirurgjikale, flokët futen në këto mikroprerje në drejtimin në të cilin mjekra ose mustaqet duhet të rriten natyrshëm.

Transplantimi i mjekrës është një metodë e thjeshtë, efektive, pa dhimbje dhe minimalisht invazive që mund të përmirësojë përgjithmonë pamjen e mjekrës ose mustaqeve tuaja.

Caktoni konsultim falas

Plotësoni formularin e mëposhtëm për të caktuar një konsultë falas. Ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

Duke klikuar “Dërgo” ju pranoni politikën tonë të privatësisë.
Vatanmed garanton privatësinë dhe mbrojtjen e të dhënave personale të futura.