Трансплантација на веѓи

Веѓите се важен естетски дел од лицето кој ги нагласува неговите црти и му дава карактер. Недостатокот на влакна во овој регион може да го наруши и целосно да го промени изразот на лицето. Трансплантацијата на веѓи е многу популарна естетска интервенција бидејќи овозможува да се компензира недостатокот на влакна во пределот на веѓите на природен начин, враќајќи му хармоничен изглед на лицето. Се избира донаторска регија која лесно може да се покрие со околните влакна.

Трансплантацијата на веѓи е фина и прецизна процедура која дава природен изглед за разлика од трајната шминка, цртањето веѓи и тетовирањето. Наместо боја, при трансплантација на веѓи нивниот недостаток се коригира со сопствената коса. Оваа постапка е усовршена до тој степен што трансплантираната коса не се разликува од околната коса. Од причините споменати погоре, трансплантацијата на веѓи е најдобриот и најефективниот начин за постигнување трајни веѓи.

Закажете бесплатна консултација

Пополнете го формуларот подолу за да закажете бесплатна консултација. Ќе ве контактираме што е можно поскоро.

Со кликнување на „Испрати“ ја прифаќате нашата политика за приватност.
Vatanmed ја гарантира приватноста и заштитата на внесените лични податоци.