Recruitment

Open positions

There are currently no open positions.

Fill out the forms below on the open job positions to apply.

Потребни квалификации:

  • Медицинско образование
  • Претходно работно искуство
  • Работно искуство во областа на трансплантација на коса ќе се смета за предност
  • Познавање на македонски и албански јазик
  • Познавање на турски јазик ќе се смета за предност

Личен профил:

  • Одлични комуникациски вештини
  • Професионален и љубезен однос кон клиентите
  • Организираност и одговорност

Апликација

Contact

Working Hours