Вработување

Отворени позиции

Моментално нема отворени позиции.

Пополнете ги формуларите подолу на отворените работни позиции за да аплицирате.

Работни обрски:

  • Поздравување и насочување на клиентите.
  • Управување со телефонски повици, пораки, мејлови и закажување на состаноци.
  • Обезбедување информации за нашите услуги.
  • Одржување на чист и организиран приемен пулт.
  • Поддршка во административни задачи.

Потребни квалификации:

  • Средно образование или повисоко.
  • Поседување на одлични комуникациски вештини.
  • Искуство во работа со клиенти или продажба.
  • Познавање на македонскиот и англискиот јазик.
  • Познавањето на албанскиот и турскиот јазик се смета за предност.

Апликација