Punësim

Pozita të hapura

Momentalisht nuk ka pozita të hapura.

Plotësoni formularët e mëposhtëm për pozicionet e hapura të punës për të aplikuar.

Detyrat e punës:

  • Përshëndetja dhe drejtimi i klientëve.
  • Menaxhimi i telefonatave, mesazheve, emailave dhe planifikimi i takimeve.
  • Ofrimi i informacionit në lidhje me shërbimet tona.
  • Mbajtja e një recepsioni të pastër dhe të organizuar.
  • Mbështetje në detyrat administrative.

Kualifikimet e nevojshme:

  • Arsimi i mesëm ose më i lartë.
  • Zotërimi i aftësive të shkëlqyera komunikuese.
  • Përvojë në punë në shërbimin ndaj klientit ose shitje.
  • Njohuri të gjuhës maqedonase dhe angleze.
  • Njohja e gjuhës shqipe dhe turke konsiderohet përparësi.

Aplikim