Неверојатна понуда!

Бесплатна консултација. Безболна операција. Најновите DHI, FUE и Sapphire методи. Доживотна гаранција.

Пополнете го формуларот подолу за да ја искористете оваа ограничена понуда.

Формулар

За да ја искористите оваа понуда, пополнете ги полињата во формуларот.

Контакт

По пополнувањето, ние ќе ве контактираме за да ја закажете терминот за консултација.

Консултација

Заедно со нашите доктори ќе одлучите за најсоодветниот метод за вас.

Операција

По консултација со докторот ќе одлучите за датумот на операцијата.

16 години традиција во 23+ земји во светот

Горди сме што ви го обезбедуваме нашето корпоративно искуство и стручен кадар. Групацијата Vatanmed работи од 2007 година во 23+ земји во светот.

Работиме по светски стандарди, постојано следејќи ги иновациите. Приоритет на практиката на Vatanmed е задоволството на пациентот.

Клиниката на Vatanmed во Скопје.

Резултати

Горди сме на резултатите што ги постигнавме заедно!

EXCELLENT
118 reviews on
Trajche Angjelovski
Trajche Angjelovski
Максимално професионални, парите што ги плаќате се ништо со тоа што добивате од нив !
Ivica Gjerasimovski
Ivica Gjerasimovski
6 months after my procedure and I cannot thank the clinic enough, for the results so far Their professionalism is getting better and better each time I visit them and they are always there for a quick chat and advice. I would recommend the clinic to everyone that is in need of a hair transplant or any of their other services.
Sunaj Memedi
Sunaj Memedi
Një Ekip shum Profesional nga Mjekët deri te Pastrusja, Fatija dhe Diellza me veçanti shum te ndershem dhe te besueshem, Fatija sidomos njeri me shum vlera dhe jam tej mase i kenaqur me sherbimet e Fatis. Jeni te mrekullueshem si staff.
digital dynastie
digital dynastie
Klinik Perfekte dhe Staf i Mrekullueshem Fatih Pajaziti Njeri I Mrekullueshem
Lavdrim Kajolli
Lavdrim Kajolli
Tungjatjeta, Klinikë e mrekulluar "Vatanmed Clinic Shkup" !! Dhe un si gjdo klient të tjerë, shpreha deshiren qe ta japë një mesazh reth jushë. Un si Lavdrim personalisht, jame tepër i knaqur, reth punes juve dhe stafit po ashtu. Gjithqka ka qene mbi nivel te pritshmerive te mia, qe i kome endru. Nderhyrja ime per flokt (Operimi) ka qene jashtzakonisht, i lete dhe pa dhimbje... dhe kuptohet qe e falenderoj mjekun dhe motrat ndihmëse qe gjate gjithe kohes, kane qene prezent reth procesit s'nderhyrjes sime. Po ashtu jame me fatë qe njoftova dhe nje mikë si "Fatih Pajaziti" nje djal, me shume respekt dhe dashuri qe na ka pritur ne Klinik... Pozitiviteti ti i larte qe ma ka dhuru, ma hiqte frigen e nderhyrjes... Po ashtu ndodhi, siç më motivonte Fatiu, me karakterin e ti optimist...Me thoshte, Gjithqka dote jete ne regull dhe nen kontroll, pa asnje stres qendro se nuk dote zhgenjehesh! Ashtu doli, me gjithe bindje ju thame te gjithve si un, vizitoni kliniken me te mir, se ja vlene... Ju deshiroj te mirat e botes, se e meritoni... Me Rrespekt per ju Lavdrim Kajolli
Arbnor Mustafa
Arbnor Mustafa
Jam shum i knaqur me kliniken Vatanmed me stafin operacioni ishte pa dhimbje gjithcka shkoj mir posaçerisht jam i knaqur me mikpritjen e Fatihit punen e tij qe tna sqaroj tna ndimoj dhe te kemi gjithcka te qart per udhëzimet pas operacionit ishte gjithcka perfekt ju sugjeroj që të drejtoheni te Vatanmend
Besart Mustafa
Besart Mustafa
I recently had a hair transplant procedure at Vatanmed clinic , and I couldn’t be more satisfied with the results and overall experience. From the initial consultation to the follow-up appointments, the clinic’s staff was professional, knowledgeable, and caring. They took the time to address all my concerns and questions, making me feel comfortable throughout the process. 10/10
Samet MMD
Samet MMD
Ekip shum i mir shum respektushem, mban fjalet e dhëna qe i japin. Mjekët natyrisht bejn Punen e tyre. Por ata qe duhet të përmenden jan Fatija dhe Diellza. Fatija eshte dishka qe ska fjal per tu pershkruar, njeri ambicioz qe me shum Profesionalizem flet dhe vepron.
Angelce Jovanoski
Angelce Jovanoski
I am over satisfied from the Vatanmed Clinic Macedonia guys, everyone is kind and careful, I especially like guys which I had everyday contact like Stefani, Diellza, Fati etc. They are very kind people always there for anything we need. Related to the the surgery, I can say there was no pain, no any problems and now waiting for the best results now.
davor cucukovski
davor cucukovski

Видеа