Ватанмед: генерален спонзор на стенд-ап турнејата на Бојан Велевски низ Македонија

Смеата долго време се сметаше за најдобар лек, а во Ватанмед оваа поговорка ја земаме при срце со гордо спонзорирање на стенд-ап турнејата на Бојан Велевски низ Македонија. Турнејата насловена „Све ли ја да мислам?!“ ветува изобилство од смеа и незаборавни моменти, почнувајќи со својата голема премиера во Прилеп.

Почетокот на настанот во Прилеп не беше ништо помалку од спектакуларен, со публика која го исполни местото до врв.

Како генерален спонзор, Ватанмед е воодушевен што ќе биде дел од ова патување со Бојан, партнерство што ја нагласува нашата посветеност за подобрување на благосостојбата на заедницата преку различни средства. Тоа е потсетник дека здравјето не е само медицински третмани и прегледи; тоа е исто така за радост, смеа и емоционално ослободување.

По премиерата во Прилеп, турнејата ќе продолжи во различни градови низ Македонија, ширејќи радост и забава надалеку. Ги покануваме сите да ни се придружат во ова уникатно искуство; тоа е одлична можност да го разубавите вашиот дух и да уживате во вечерните излегувања со пријателите или семејството.

Останете во тек за претстојните датуми и градови на нашите канали на социјалните медиуми. Ние веруваме дека со поддршка на уметноста и локалните таленти како Бојан, можеме да придонесеме за поздрава, посреќна заедница. Оваа турнеја не само што ја покажува терапевтската моќ на смеата, туку и нагласува како културните настани можат да ги зближат луѓето на позитивни, влијателни начини.

Пополнете и добијте -300€ попуст!

Пополнете го формуларот подолу за да го активирате овој промотивен попуст и закажете бесплатна консултација. Ќе ве контактираме што е можно поскоро.

Со кликнување на „Испрати“ ја прифаќате нашата политика за приватност. Vatanmed ја гарантира приватноста и заштитата на внесените лични податоци.