Почеток на донаторската кампања „Направи разлика“ од Ватанмед

Раширете насмевки и поддршка!
 
Возбудени сме да објавиме дека ја започнуваме нашата донаторска кампања „Направи разлика“ со Центарот за психолошки услуги „Пирамида“.
 
Центарот Пирамида е реномирана институција специјализирана за подобрување на менталната и невро-развојната благосостојба на децата. Преку стручна клиничка нега и иновативно истражување, Центарот Пирамида е посветена на помагање на младите поединци да напредуваат и да го постигнат својот целосен потенцијал.
 
Во оваа поддршка, дониравме различни основни уреди и материјали кои се клучни за секојдневното работење во Центарот Пирамид. Овие придонеси вклучуваат електронски уреди, едукативни материјали и други критични материјали кои ја подобруваат способноста на центарот да обезбеди врвна грижа и поддршка за своите пациенти.
 
“Почесни што дадовме придонес во центарот за психолошки услуги „Пирамида“. Да продолжиме да шириме добрина и да се подигаме едни со други.” – вели Г. Хајриз од клиниката Vatanmed.
 
“Благодарни сме за огромната поддршка добиена од клиниката Vatanmed. Нивната дарежливост е сјајна светлина која не потсетува на убавината во човечките врски. Заедно, можеме да направиме разлика.” – вели г. Муаз од центарот Пирамида.
Ние како клиника веруваме во моќта на негувањето на културата на добрина и сочувство.
 

Како што напредуваме со оваа иницијатива, нашата цел не е само да обезбедиме непосредна поддршка, туку да поттикнеме трајно влијание што ја надминува нашата заедница. Замислуваме иднина каде поддршката и ресурсите за менталното здравје се лесно достапни за сите деца, давајќи им сила да ги надминат предизвиците и да постигнат личен раст.

Оваа кампања е само почеток. Ние сме посветени и покануваме други бизниси, поединци и лидери на заедницата да ни се придружат во оваа благородна кауза. Заедно, можеме да ги умножиме нашите напори и да создадеме мрежа на поддршка која ќе одекнува низ регионите и генерациите.

Со секој чекор што го правиме заедно, правиме разлика – едно дете, едно семејство, една заедница во исто време.

Пополнете и добијте -300€ попуст!

Пополнете го формуларот подолу за да го активирате овој промотивен попуст и закажете бесплатна консултација. Ќе ве контактираме што е можно поскоро.

Со кликнување на „Испрати“ ја прифаќате нашата политика за приватност. Vatanmed ја гарантира приватноста и заштитата на внесените лични податоци.