Клиниката Vatanmed ја доби наградата за најдобра клиника за трансплантација на коса во Турција

Клиниката која сега се наоѓа во Скопје, со брз напредок кон станување глобален бренд на естетски услуги, ја доби наградата „Најдобра клиника за трансплантација на коса на годината“ во Турција. Клиниката Vatanmed, која е основана во Истанбул во 2007 година и сега има подружници во 23 земји низ светот и со над 250 турски медицински специјалисти, брои повеќе од 50.000 задоволни клиенти.

Во пресрет на сезоната, клиниката Vatanmed нуди попуст од 200 евра на услугите за трансплантација на коса, кои вклучуваат и сертификат за доживотна гаранција и други бесплатни услуги. Покрај тоа, клиниката има специјални понуди за дополнителни естетски услуги како што се трансплантација на брада и веѓи, PRP, мезотерапија, гастрична хирургија за слабеење итн.

„Процедурите за трансплантација се безболни бидејќи ние ги користиме најнапредните и најсовремените методи кои се присутни на меѓународно ниво. Покрај методите FUE и Sapphire, ние сме единствената клиника во Македонија која ја нуди најновата метода D.H.I (директна имплантација на коса). Метод на трансплантација, во кој графтот се вградува директно во областа погодена од опаѓање на косата, без потреба од бричење на косата.

Професионалци ја сочинуваат нашата работна сила и секогаш сме на располагање на нашите клиенти пред, за време и по процедурата во секое време. Задоволството на клиентите е наш приоритет број еден“ – рече советничката Стефани Бошковска.

За сите заинтересирани, клиниката Vatanmed нуди бесплатни консултации за трансплантација на коса, брада и веѓи и други естетски услуги. За подетални информации и резервации, можете да ги контактирате на телефонскиот број +389 70 503 490.

  • Локација: Булевар Крсте Петков Мисирков бр. 1, ТЦ Мавровка во Скопје.

Пополнете и добијте -300€ попуст!

Пополнете го формуларот подолу за да го активирате овој промотивен попуст и закажете бесплатна консултација. Ќе ве контактираме што е можно поскоро.

Со кликнување на „Испрати“ ја прифаќате нашата политика за приватност. Vatanmed ја гарантира приватноста и заштитата на внесените лични податоци.