Klinika Vatanmed zgjedhet klinika më e mirë e transplantit të flokëve në Turqi

Klinika që tanimë gjendet në Shkup, duke bërë përparim të shpejtë drejtë shndërrimit në një brend botëror të shërbimeve estetike, u vlerësua me çmimin “Klinika më e mirë e vitit për transplant të flokëve” në Turqi. Klinika Vatanmed, e cila u themelua në Stamboll në vitin 2007 dhe tani ka filiale në 23 vende në mbarë botën dhe me mbi 250 mjekë specialistë turq, numëron më shumë se 50,000 klientë të kënaqur.

Në prag të sezonës, klinika Vatanmed është duke ofruar 200EUR zbritje në shërbimet e mbjelljes së flokëve, të cilat përfshijnë edhe certifikatë për garancion të përjetshëm dhe shërbime tjera falas. Për më tepër, klinika ka oferta speciale për shërbimet shtesë estetike si transplantimi i mjekrrës dhe vetullave, PRP, mesoterapia, kirurgjia gastrike për humbje të peshës, etj.

“Procedurat e transplantimit janë pa dhimbje përshkak se ne përdorim metodat më të avancuara dhe bashkëkohore të cilat janë të pranishme në nivel ndërkombëtarë. Përveç metodave FUE dhe Sapphire, ne jemi e vetmja klinikë në Maqedoni që ofron metodën më të re D.H.I (implantimi i drejtpërdrejtë i flokëve). Metodë e transplantimit, në të cilën grafti vendoset drejtpërdrejt në zonën e ndikuar nga rënia e flokëve, pa qenë nevoja t’i rruani flokët tuaja.

Profesionistë të fushës e përbëjnë fuqinë tonë punëtore dhe ne jemi gjithmonë në dispozicion të klientëve tanë para, gjatë dhe pas procedurës në çdo kohë. Kënaqësia e klientit është priorieti ynë numër një.” – thotë këshilltarja Stefani Boshkovska.

Për të gjithë të interesuarit, klinika Vatanmed ofron konsultime falas për transplantin e flokëve, mjekrrës dhe vetullave, dhe shërbimeve tjera estetike. Për informata më të detajuara dhe rezervime mund t’i kontaktoni përmes numrit të telefonit +389 70 503 480.

  • Lokacioni: Bulevardi Krste Petkov Misirkov nr. 1, qendra tregtare Mavrovka në Shkup.

Plotësoni dhe përfitoni -300€ zbritje!

Plotësoni formularin e mëposhtëm për të përfituar këtë zbritje promocionale dhe caktoni një konsultë falas. Ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

Duke klikuar “Dërgo” ju pranoni politikën tonë të privatësisë. Vatanmed garanton privatësinë dhe mbrojtjen e të dhënave personale të futura.