Fillimi i fushatës së donacioneve “Bëj një ndryshim” nga Vatanmed

Përhapni buzëqeshje dhe mbështetje!

Jemi të entuziazmuar të njoftojmë se po lançojmë fushatën tonë të donacioneve “Bëj një ndryshim” me Qendrën e Shërbimeve Psikologjike Piramida.

Qendra Piramida është një institucion i njohur i specializuar në përmirësimin e mirëqenies mendore dhe neuro-zhvilluese të fëmijëve. Nëpërmjet kujdesit klinik të ekspertëve dhe kërkimeve inovative, Qendra Piramida është e përkushtuar për të ndihmuar të rinjtë të lulëzojnë dhe të arrijnë potencialin e tyre të plotë.
 
“Të nderuar jemi që kemi dhënë një kontribut në Qendrën e Shërbimeve Psikologjike “Piramida”. Le të vazhdojmë të përhapim mirësi dhe të lartësojmë njëri-tjetrin.” – thotë z. Hajriz nga klinika Vatanmed.
 
“Jemi shumë mirënjohjës për mbështetjen e jashtëzakonshme të marrë nga Vatanmed. Bujaria juaj është një dritë shkëlqyese, që na kujton bukurinë në lidhjet njerëzore. Së bashku, ne mund të bëjmë një ndryshim.” – thotë z. Muaz nga qendra Piramida.

Si klinikë, ne besojmë në fuqinë e kultivimit të një kulture të mirësisë dhe dhembshurisë.

Ndërsa ecim përpara me këtë iniciativë, qëllimi ynë nuk është vetëm të ofrojmë mbështetje të menjëhershme, por të nxisim një ndikim të qëndrueshëm që shkon përtej komunitetit tonë. Ne parashikojmë një të ardhme ku mbështetja dhe burimet e shëndetit mendor janë të disponueshme për të gjithë fëmijët, duke i fuqizuar ata të kapërcejnë sfidat dhe të arrijnë rritje personale.

Kjo fushatë është vetëm fillimi. Ne jemi të përkushtuar dhe ftojmë biznese të tjera, individë dhe drejtues të komuniteteve që të bashkohen me ne në këtë kauzë fisnike. Së bashku, ne mund të shumëfishojmë përpjekjet tona dhe të krijojmë një rrjet mbështetjeje që do të rezonojë nëpër rajone dhe breza.

Me çdo hap që hedhim së bashku, ne bëjmë një ndryshim – një fëmijë, një familje, një komunitet në një kohë.

Plotësoni dhe përfitoni -300€ zbritje!

Plotësoni formularin e mëposhtëm për të përfituar këtë zbritje promocionale dhe caktoni një konsultë falas. Ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

Duke klikuar “Dërgo” ju pranoni politikën tonë të privatësisë. Vatanmed garanton privatësinë dhe mbrojtjen e të dhënave personale të futura.