Vatanmed: sponsor gjeneral i turneut stand-up të Bojan Velevskit nëpër Maqedoni

E qeshura është konsideruar prej kohësh si ilaçi më i mirë dhe në Vatanmed ne e marrim për zemër këtë fjalë të urtë duke sponsorizuar me krenari turneun stand-up të Bojan Velevskit në të gjithë Maqedoninë. Turneu i titulluar “Sve li ja da mislam?!”, premton plot të qeshura dhe momente të paharrueshme, duke filluar me premierën madhështore në Prilep.

Fillimi i ngjarjes në Prilep ishte asgjë më pak se spektakolare, me një audiencë që e mbushi vendin deri në fund.

Si sponsor i përgjithshëm, jemi të entuziazmuar të jemi pjesë e këtij udhëtimi me Bojan, një partneritet që nënvizon angazhimin tonë për të përmirësuar mirëqenien e komunitetit me mjete të ndryshme. Është një kujtesë se shëndeti nuk ka të bëjë vetëm me trajtimet dhe kontrollet mjekësore; ka të bëjë edhe me gëzimin, të qeshurën dhe çlirimin emocional.

Pas premierës në Prilep, turneu do të vazhdojë në qytete të ndryshme të Maqedonisë, duke përhapur gëzim dhe argëtim kudo e gjerë. Ftojmë të gjithë të bashkohen me ne në këtë përvojë unike; është një mundësi e shkëlqyer për të ndriçuar shpirtin tuaj dhe për të shijuar mbrëmjet jashtë me miqtë ose familjen.

Qëndroni të informuar për datat dhe qytetet e ardhshme në kanalet tona të mediave sociale. Ne besojmë se duke mbështetur artin dhe talentet vendase si Bojani, ne mund të kontribuojmë për një komunitet më të shëndetshëm dhe më të lumtur. Ky turne jo vetëm që demonstron fuqinë terapeutike të të qeshurit, por gjithashtu thekson se si ngjarjet kulturore mund t’i bashkojnë njerëzit në mënyra pozitive dhe me ndikim.

Plotësoni dhe përfitoni -300€ zbritje!

Plotësoni formularin e mëposhtëm për të përfituar këtë zbritje promocionale dhe caktoni një konsultë falas. Ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

Duke klikuar “Dërgo” ju pranoni politikën tonë të privatësisë. Vatanmed garanton privatësinë dhe mbrojtjen e të dhënave personale të futura.